Maio design studio, Barcelona

A Barcelone, les architectes Anna Puigjaner et Guillermo Lopez (studio de design Maio) ont rénové une ancienne laverie automatique longue de 40 mètres.

In Barcelona, architects Anna Puigjaner and Guillermo Lopez (Maio design studio) have renovated 40-meter long laundromat, where they set up their office.

L’arrière du bâtiment abrite un espace de travail privé, équipé d’une table de 12,5 mètres de longueur ; une petite cour créée la surprise au coeur de la rénovation. Les briques d’origine ont été laissées apparentes et simplement peintes en blanc.

The back side of the space is used as a private work area with a 12.5-meter long table, with an open-air courtyard at the heart of the building. The bricks and the original masonry have been painted white.

Le duo du studio de design Maio, formé des architectes Anna Puigjaner et Guillermo Lopez, a eu recours à des matériaux abordables. “La nouvelle partition et l’aménagement sont réalisés à partir de panneaux et planches de pin peu coûteux, installés selon un schéma de construction classique et laissés tels quels, afin de réduire les coûts aux strict nécessaire.”

The Maio design duo, formed by architects Anna Puigjaner and Guillermo Lopez, have worked with affordable materials.  “The new partitions and furniture installations are made from easily obtainable pine panels and planks, using a standard wood frame construction and leaving the material exposed to lower additional unnecessary costs.”

(Maio design studio, Designboom)



Comments

1
  • C2P

    J’aime bien lire vos articles, je poste ce commentaire sur celui-ci mais il est valable pour toutes vos rédactions ! Ce studio a l’air magnifique !

Something to Say?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.