Studio Lievito: Spaghetti for two?

Spaghetti for two, for four – or dinner on your own? Measuring spaghetti is always tricky. Laura Passalacqua, Francesco Taviani and Jacopo Volpi, the founders of Studio Lievito, imagined the perfect kitchen tool: a Carrara marble “spaghetti meter” that is both accurate and beautiful. Each of the four slots is designed to measure the right amount of pasta, depending on the number of hungry people sitting around your table.

Spaghettis pour un, pour quatre, ou dîner en solitaire ? Les designers Laura Passalacqua, Francesco Taviani et Jacopo Volpi, fondateurs de Studio Lievito, ont trouvé le moyen de remédier à la galère du calcul de la portion idéale : leur création, en marbre de Carrare, s’avère un outil à la fois précis et séduisant. Chacune des quatre encoches reçoit le volume idéal de pâtes, en fonction du nombre d’affamés autour de votre table.


Something to Say?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.